Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

MAR

05

Quins costos i beneficis pot tenir la independència de Catalunya pel sector cultural?

DEBAT 05 Març 2015

El dia 5 de març el Cercle de Cultura organitza un debat amb Lluís Bonet i Milagros Pérez Oliva, que porta per títol: Costos i beneficis de la independència de Catalunya pel sector de la cultura. L'esdeveniment se celebrarà a la Sala del Gremi d'Editors de Catalunya ( València 279, 1r, Barcelona) a les 19h.

Cercle de Cultura.

Lluís Bonet, titular d’economia aplicada i director del Programa de Gestió Cultural de la Universitat de Barcelona, debatrà amb la periodista i professora d'Anàlisi de l'actualitat a la Universitat Pompeu Fabra Milagros Pérez Oliva quines conseqüències pot tenir la independència de Catalunya pel sector de la cultura. Moderarà el debat Eduard Voltas.


Quines estratègies són necessàries per assegurar un bon desenvolupament del món cultural? Per tal d'encarar el tema es plantejaran tres escenaris potencials: un assoliment de la independència;  un pacte amb l'estat espanyol, que permeti una major autonomia política, fiscal i cultural per a Catalunya; o, el tercer cas hipotètic: un manteniment del status quo polític actual.


També s’analitzaran els actors involucrats, els potencials efectes de cada cas, i es dibuixaran propostes de pla d’acció per afavorir el millor desenvolupament possible del sector de la cultura en cada un dels casos.

Organitza:

Cercle de Cultura.

Horari: De 19:00 a 20:30h.

Lloc: Sala del Gremi d'Editors de Catalunya ( València 279, 1r, Barcelona).

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte