Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

MAIG

08

Els dies 8 i 9 de maig tindrà lloc la 3a jornada Zinc Shower per a projectes empresarials d'economia creativa i col·laborativa

JORNADES 08 Maig 2015 al 09 Maig 2015

La cita tindrà lloc a la Fàbrica de Creació Contemporània Matadero Madrid.

Zinc Shower és un esdeveniment que posa en contacte emprenedors de diferents projectes empresarials innovadors que transformin l’economia i la societat.


Visibilitza projectes i startups que es trobin en fases de desenvolupament o creació, però també projectes més consolidats en fase d’expansió i internacionalització. Reuneix als diferents projectes en stands i permet la interacció entre diferents emprenedors, a més d’oferir jornades de formació i un innovador laboratori on poder testar i desenvolupar nous projectes.


També és una bona manera per entrar en cotnacte amb entitats financeres, plataformes de crowdfunding i crowdinvestment, finançament públic i inversors professionals. Les jornades entreguen, també, els Premis Zinc Shower als projectes més destacables.

Organitza:

Fàbrica de Creació Contemporània "Matadero Madrid".

Lloc: Fàbrica de Creació Contemporània "Matadero Madrid".

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte