Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

ABR

24

Del 24 al 26 d'abril torna el Festival Sismògraf de dansa a Olot/ Descomptes per als socis de l'APGCC

FESTIVAL 24 Abril 2015 al 26 Abril 2015

La sisena edició del festival vol posicionar-se com a mercat estratègic de la dansa a Catalunya.

Una vintena de companyies participaran al Festival Sismògraf, presentant-hi més de 30 espectacles. Els objectius del festival són incentivar “la interacció de professionals i creadors que ha de permetre expandir la dansa per fer-la més present en les programacions culturals de les ciutats i en la vida dels seus habitants”, explica la directora artística Tena Busquets.


El Sismògraf aplegarà professionals de la dansa a Olot durant tres dies i contagiarà de l’esperit dansaire i creatiu als seus habitants que tindran l’oportunitat d’assistir a espectacles de nou format. “Generar nous contactes, promoure les contractacions de dansa i fomentar la programació d’espectacles de dansa són les principals prioritats d’aquest festival que es posiciona com a l’epicentre de la dansa a Catalunya i com a punt de trobada de creadors, professionals de la dansa, programadors i públic. 


Entre les estrenes que oferirà Sismògraf, cal subratllar Onetoanother, de la companyia Cobosmika, i la nova creació de Danat Dansa Epíleg d’un inici (El secret de les meduses). I pel que fa al cartell, alguns noms destacats són el ballarí català, de gran projecció internacional, Roger Bernat, o bé la companyia Maria Antònia Oliver, que presentarà a Olot el seu espectacle Las Muchas, així com la quebequesa Andréane Leclerc i Sol Picó o Àngels Margarit, entre moltes altres.


Organitzat per l’Ajuntament d’Olot, en col•laboració amb el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i amb el suport de la Diputació de Girona, el Festival Sismògraf suma les complicitats del Mercat de les Flors, el Graner, l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya i l’Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya.


Podeu trobar tota la programació del Festival Sismògraf al següent enllaç.


Els socis de l'APGCC podran gaudir d'un 50% de descompte en el preu de les acreditacions professionals. Per a disposar del codi d'identificació com a membres de l'APCCC, escriviu a apgcc@gestorcultural.org

Organitza:

Ajuntament d'Olot.

Lloc: Olot

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte