Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

MAR

09

Trobada de residències artístiques i taller de mobilitat per a artistes

TALLER 09 Març 2015 al 11 Març 2015

Art Motile i Matadero Madrid organitzen les jornades AIR ARRAY, un programa de tres dies que se centra en un taller de mobilitat per artistes durant un matí i una trobada de residències artístiques de dos dies. El període d'inscripcions finalitza el dia 22 de febrer de 2015.

Dirigit a gestors culturals, investigadors, directors de residències artístiques i a artistes, el programa AIR ARRAY propicia l’intercanvi d’experiències i coneixement entre els professionals del sector. El primer dia de les jornades es dedicarà a fer una anàlisi dels variats contextos, motivacions i models de gestió de diferents residències artístiques i es parlarà del treball en xarxa, de reptes i oportunitats.


El segon dia servirà per aprofundir en la posada en marxa i gestió de diferents residències artístiques i incidirà en les eines i estratègies de comunicació. També es parlarà de retorn i reciprocitat. Finalment, el darrer dia se centrarà en el taller de mobilitat per artistes.


 

Organitza:

Art Motile i Matadero Madrid.

Arxiu adjunt:Programa

Horari: De les 11h a les 18,30h (dia 9 de març).

Lloc: Centre de Creació Contemporània "Matadero Madrid" (Plaça de Legazpi, 8).

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte