Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

FEB

14

5a edició del Festival de literatures i arts infantil i juvenil (FLIC)

JORNADES 14 Febrer 2015

Literatura: El món per un forat

Les jornades professionals d’art i creació que ha organitzat el Festival FLIC reuniran a especialistes de l’entorn de la literatura infantil i juvenil en nombroses activitats. Destaquen la conferència “Estratègia Política per la cultura infantil” de la ponent Idah Klint, Assessora Superior del Consell Nòrdic de Ministres i l’Àrea de Nens, Joves i Cultura. Klint exposarà de quina manera s’enfoca l’educació creativa dels infants als països nòrdics.


Una altra de les interessants propostes de les jornades és el seminari titulat “La creació amb infants i joves”, que reflexionarà sobre el procés creatiu a partir de diversos llenguatges artístics. El comandarà Ole Winther, Subdirector del departament de Museus i cultura infantil de l’Agència Danesa de Cultura.


També hi haurà dues taules rodones, una centrada en la “Creació a l’entorn escolar” i la segona destinada a repassar els “Nous reptes per als museus destinats a públic adolescent”. I, per descomptat, tallers i conferències que aprofundiran en el rol de l’agent literari en el procés editorial, la nova llei de propietat intel•lectual, la il•lustració o l’edició. Una de les activitats que posarà en contacte editors i creadors és el speed date, o cita ràpida, que reunirà il•lustradors i escriptors amb editorials com A buen paso, A sense of music, Bang edicions, Cocobooks, Corimbo, Cadí, Ekaré, Joventut, Mediterrània, Sd edicions o Arcadia, entre d'altres.

Organitza:

FLIC (Festival de literatures i arts infantil i juvenil).

Horari: De les 10h a les 19h

Lloc: Museu del Disseny de Barcelona.

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte