Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

FEB

07

Taula rodona i debat obert: Quin Museu de l'Empordà vols?

DEBAT 07 Febrer 2015

Amb motiu de la dissolució del Consorci del Museu de l'Empordà, iniciada per l'equip de govern de Figueres, un grup de ciutadans vinculats a la cultura empordanesa han viscut amb inquietud els canvis i la indefinició del futur del Museu que han comportat aquests canvis.


Per debatre sobre el futur del Museu organitzen una taula rodona i un debat obert a la ciutadania el dissabte  7 de febrer. La taula comptarà amb presència de professionals vinculats als museus i equipaments culturals del país, que aportaran les seves experiències i idees sobre els plantejaments de futur del Museu.  


Vicenç Altaió, escriptor i activista cultural: Nora Arcarola, de l'Associació d'Artistes Visuals de Catalunya (AAVC), Joan Vicens, de l'Associació de Museòlegs de Catalunya (AMC), Joan M. Minguet, de l'Associació  Catalana de Crítics d'Art (ACCA) i Carme Sais, que hi ha assistirà en representació de l'Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya (APGCC).


El debat, obert a tota la ciutadania, estarà moderat pel periodista i escriptor Josep Playà.


 

Organitza:

Empordanesos per la Cultura.

Horari: 11h

Lloc: Espai Cultural La Cate (Figueres)

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte