Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

MAR

24

Espai de Carrer

JORNADES 24 Març 2015

Jornada per a la contractació d'espectacles d'arts de carrer

Espai de Carrer és una jornada dedicada a la contractació d'espectacles d'arts de carrer que tindrà lloc el 24 de març al Cubic de Viladecans.


Espai de Carrer neix amb l'objectiu de fomentar la contractació d'espectacles de carrer en circuits com ara les festes majors, i connectar companyies, tècnics municipals i programadors. Tots els espectacles presentats a la jornada estaran disponibles al Programa.cat per tal que els tècnics municipals puguin contractar les companyies en condicions beneficioses per ambdues parts. Espai de Carrer va dirigit principalment a tècnics de cultura dels Ajuntaments de Catalunya i  també s'adreça a programadors de festivals de Catalunya, programadors d'esdeveniments privats i programadors d'equipaments privats.


Durant la jornada els assistents podran veure una selecció d'espectacles de carrer, assistir a una taula rodona sobre l'espai públic i compartir taula tot dinant amb la resta d'assistents. El dinar anirà a càrrec de l'organització.

Organitza:

Espai de Carrer està organitzat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya mitjançant l'Àrea de Mercats de l'Institut de les Empreses Culturals (ICEC), l'Ajuntament de Viladecans i el Festival Internacional de Teatre i Animació Al Carrer de Viladecans, amb la col·laboració de Cultura-Diputació de Barcelona, amb el suport l?Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC), l'Associació Professional de Teatre Per A Tots Públics (TTP), l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC) i l'Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya (ACPDC), i la complicitat de la Plataforma d'Arts de Carrer.

Arxiu adjunt:

Lloc: Cúbic - Passeig de la Marina cantonada Avinguda Segle XXI 08840 Viladecans (Barcelona)

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte