Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

GEN

15

Places Exhaurides! Com gestionar un projecte educatiu d'un equipament cultural? 3era edició

FORMACIÓ     [APGCC] 15 Gener 2015 al 16 Gener 2015

A càrrec d'Anna Guarro, de Mireia Mayolas, d'Ismael García, Miquel López, de Gemma Canadell, d'Assumpció Malagarriga, de Roser Sanjuan, de Vanesa Ibarz, Laia Serra i Noemí Rubio.

Les places del curs s'han exhaurit. Si esteu interessats a formar part de la llista d'espera si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres al 93. 402 28 27 o a apgcc@gestorcultural.org 


En la tercera edició del curs l'APGCC, compta amb el Museu Marítim de Barcelona com a col.laborador principal i incorpora canvis en alguns aspectes del programa per augmentar l'enfoc pràctic.


El curs té per objectiu oferir una introducció als elements que configuren la gestió d'un projecte educatiu proporcionant una perspectiva general sobre la metodologia, els factors clau i els recursos que cal tenir en compte en la creació i la posada en funcionament d'aquest tipus de projectes.


Les sessions combinaran l'exposició de les bases conceptuals que defineixen el funcionament i la gestió dels projectes educatius amb l'exposició de casos pràctics. A partir del recorregut i l'anàlisi dels casos pràctics es traçaran les pautes i es definiran els aspectes generals que cal considerar a l'hora de desenvolupar un servei educatiu des d'un equipament cultural.


PROGRAMA


Dijous, 15 de gener de les 16 a les 20h


16 a 17.15h. Aspectes generals a valorar en la construcció d'un departament educatiu d'un equipament, a càrrec d'Anna Guarro, cap de Programes Públics del Museu Picasso.


17.15 a 17.45h. Repensant la política d'activitats de l'IMMB, a càrrec de Mireia Mayolas, cap de l'Àrea d'Educació i Activitats del Museu Marítim de Barcelona (MMB)


17.45 a 18.15h. Sota lupa: anàlisi de creació de quatre activitats de l'IMMB, a càrrec d'Ismael García i Miquel López, tècnics de l'Àrea d'Educació i Activitats de l'IMMB.


18.30 a 19.30h. Pràctica sobre el disseny d'una activitat de l'IMMB, a càrrec de l'equip tècnic de l'Àrea d'Educació i Activitats del MMB.


19.30 a 20h. La comunicació i la relació amb els públics en els projectes educatius, a càrrec de Gemma Canadell, cap de màrqueting i comunicació de l'Atlàntida, Centre d'Arts Escèniques d'Osona.


Divendres, 16 de gener de les 16 a les 20h


16 a 17h. Exposició del projecte educatiu de l'Auditori, a càrrec d'Assumpció Malagarriga, directora del Servei Educatiu de l'Auditori.


17 a 18 h. Exposició del projecte educatiu del Centre d'Art La Panera, de Lleida, a càrrec de Roser Sanjuan, cap del Servei Educatiu de La Panera i Vanesa Ibarz, tècnica del Servei Educatiu.


18.15 a 19.15h. Models i estratègies per al finançament de projectes educatius, a càrrec de Laia Serra i Noemí Rubio, codirectores de Comusitària.


19.15 a 20h. Presentació dels projectes; Tralalà, projecte que promou l'EMCA de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat i Riborquestra, orquestra del barri de la Ribera, a càrrec de Laia Serra i Noemí Rubio, codirectores de Comusitària.


...........................................................


Adreçat a: professionals de la gestió cultural de qualsevol àmbit o especialitat de la gestió cultural o a altres professionals del sector cultural interessats en adquirir coneixements genèrics sobre la gestió de projectes educatius.


Inscripcions: Les inscripcions estan exhaurides. Si esteu interessats a formar part de la llista d'espera escriviu a apgcc@gestorcultural.org

Organitza:

APGCC i MMB

Arxiu adjunt:Programa

Horari: 16 a 20h

Lloc: Sala d'actes del Museu Marítim de Barcelona, Av. de les Drassanes,S/N

Més informació »

Preu socis: 30 €

Preu socis: 25 € (per als socis de l'APGCC que es trobin en situació d'atur. (Per obtenir el descompte cal adjuntar el document acreditatiu en el formulari d'inscripció).)

Preu no socis: 60 €

Descomptes: estudiants de gestió cultural. Membres d'organitzacions, institucions o empreses del sector cultural; per accedir al descompte és necessari que un mínim de dues persones de la mateixa empresa s'inscriguin al curs. 40 €

Descomptes: Persones que no siguin membres de l'APGCC i que es trobin en situació d'atur. Per obtenir el descompte cal acreditar-ho. 35 €

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Agost 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte