Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

DES

11

Viquipèdia i el coneixement obert: com es poden obrir continguts perquè s'aprofitin legalment a la xarxa

FORMACIÓ 11 Desembre 2014

El Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE) organitza el dijous 11 de desembre una sessió dedicada a conèixer el funcionament de la Viquipèdia i com aquesta eina  d'informació global es pot utilitzar des del sector cultural.


La Viquipèdia ha esdevingut una de les principals fonts d'informació a escala mundial. Amb més de 270 versions lingüístiques i 20.000 milions de pàgines vistes cada mes, aquesta enciclopèdia feta per voluntaris es troba ens els 5 webs més visitats del món. Institucions culturals de tota mena (museus, arxius, biblioteques, universitats) ja hi col.laboren i la fan servir per difondre els seus continguts.


En aquesta sessió es vol explicar què és, com funciona i com el sector cultural i creatiu pot col.laborar-hi facilitant la tasca dels voluntaris per difondre els seus productes i/o les seves produccions. El curs vol oferir un marc conceptual i, alhora, facilitar consells pràctics sobre com es dinamitza una comunitat digital de voluntaris.

Organitza:

Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE)

Horari: 12 a 14 h.

Lloc: Sala d'actes de l'Arts Santa Mònica, Rambla de Santa Mònica, 7

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte