Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

GEN

29

PÚBLICA 15. Encuentros Internacionales de Gestión Cultural/ Descomptes per als socis de l'APGCC

JORNADES 29 Gener 2015 al 30 Gener 2015

La Fundación Contemporánea i el Círculo de Bellas Artes de Madrid organitzen Pública 15, la cinquena edició dels Encuentros Internacionales de Gestión Cultural. La cita tindrà lloc al Círculo de Bellas Artes de Madrid, els dies 29 i 30 de gener de 2015.

Pública 15 és una plataforma de trobada i intercanvi d'experiències, adreçada a tots els professionals de la cultura: tant als que treballen al sector públic com al privat, als professionals independents i als que volen orientar la seva carrera professional cap al sector cultural. Comptarà amb més de 60 activitats, experiències de més de 10 països i la participació de més de 600 professionals.


Aquest any presenta algunes novetats. Inclou formats més dinàmics que permetran un major acostament i participació dels assistents i comptaran amb professionals internacionals de referència. També es posarà especial atenció als casos d'èxit sorgits en època de crisi a l'Estat Espanyol.


Els socis de l’APGCC poden gaudir del preu amb descompte com a entitat membre de la FEAGC (Federación Estatal de Asociaciones de Gestores Culturales). Per obtenir el descompte en la inscripció sol·liciteu el codi a : apgcc@gestorcultural.org   


 

Organitza:

La Fundación Contemporánea i el Círculo de Bellas Artes de Madrid

Horari: Dijous: de 9 a 14 h i de 16.30 a 20.30 h / Divendres: de 9.30 a 14.30 h

Lloc: Círculo de Bellas Artes de Madrid. Alcalá 42, Madrid.

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte