Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

OCT

03

Oportunitats professionals del patrimoni cultural

CURS 03 Octubre 2011 al 14 Novembre 2011

Programa TALIA

El programa TALIA és la resposta que el Centre UNESCO de Catalunya vol donar a la necessitat d'una formació que exigeix una capacitació, reorientació i especialització professionals, basades en la reflexió crítica i en el pensament pràctic. Això ha d'ajudar a la construcció de la convivència, la cohesió social i el desenvolupament sostenible.


Aquest curs ofereix una aproximació als principals àmbits que abasta el patrimoni cultural i a les diverses possibilitats de sortida professional en aquest camp, principalment relacionades amb el turisme.


El curs s'adreça prioritàriament a joves d'entre 18 i 35 anys en situació d'atur i a professionals amb sensibilitat o interès pel patrimoni cultural, i especialment persones amb formació en història, antropologia, gestió cultural, turisme, humanitats.  


Preinscripció: El període de preinscripció està obert fins el 15 d ejuliol. Per formalitzar la preinscripció cal omplir el formulari en línea www.unescocat.org/talia o bé trucar al 934 589 595. Places limitades.


Preu especial de 150 euros per als socis de l'APGCC. Cal indicar el número de soci de l'apgcc en el formulari d'inscripció.


 

Organitza:

Centre UNESCO de Catalunya

Arxiu adjunt:Programa curs Oportunitats professionals del patrimoni cultural , Arxiu adjunt:Condicions d'inscripció

Horari: Octubre: dilluns 3, 10, 17 i 24 de 9h a 14h
Novembre: dilluns 7 i 14 de 9h a 14h

Lloc: Centre UNESCO de Catalunya-Unescocat
c/ Nàpols 346, 1r, Barcelona

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte