Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

NOV

27

Fòrum QUAM 2014: Revisions sobre art i educació en contextos contemporanis /Descomptes per als socis de l'APGCC

FÒRUM 27 Novembre 2014 al 29 Novembre 2014

L'ACVIC (Centre d'Arts Contemporànies de Vic) organitza el Fòrum QUAM 2014, una jornada que combinarà una taula rodona, la presentació de projectes o ponències teòriques, sessions comentades i un diàleg obert entre els participants. Els projectes o ponències seran seleccionats mitjançant una convocatòria pública. La sessió combinada incorpora la visió i revisió crítica sobre temes relacionats amb l'art i l'educació en determinats contextos contemporanis.


El Fòrum també comptarà amb el taller de Jordi Colomer DOS DESCONEGUTS que proposarà treballar a partir d'un lloc emblemàtic de la ciutat de Vic, la plaça Major, en un doble vessant: el seu espai físic i la memòria continguda en diferents arxius històrics audiovisuals. 


Adreçat a artistes, crítics d'art, educadors, pedagogs, investigadors socials, gestors o creadors interessats en la relació entre polítiques culturals, educatives i socials. 

Organitza:

ACVic Centre d'Arts Contemporànies. Amb la col·laboració de l'APGCC, Fabra i Coats. Centre d'Art Contemporani de Barcelona, l'AAVC i la UVic-UCC.

Horari: 10 a 14h i de 16 a 19h

Lloc: ACVic Centre d'Arts Contemporànies. C/ Sant Francesc, 1 Vic

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte