Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

NOV

12

XXVII Jornada de la Xarxa de Museus Locals

JORNADA 12 Novembre 2014

El patrimoni cultural local des dels museus: els reptes d'una gestió integral

El 12 de novembre s'organitza la XXVII Jornada de la Xarxa de Museus Locals que en aquesta edició debatrà sobre els reptes dels museus locals a partir de l'anàlisi de l'evolució dels museus i de les polítiques patrimonials locals que s'han anat desenvolupament en les darreres dècades.  Com han assumit els  museus la gestió del patromini creixent, divers i heterogeni en un context de restriccions presupostàries i de migradessa de recursos humans?  Quins mecanismes han utilitzat per posar en valor i difondre el patrimoni des d'una òptica integral?


Aquesta jornada pretén debatre i reflexionar entorn a aquestes i d'altres qüestions i també presentar algunes experiències de gestio del patrimoni del territori desenvolupades en l'àmbit dels museus.


La jornada està adreçada al sector professional de la gestió del patrimoni cultural en especial als professionals dels museus.


 


 

Horari: De les 9 a les 18 h.

Lloc: Museu Torre Balldovina. Santa Coloma de Gramenet. Plaça Pau Casals, s/n

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte