Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

NOV

06

Jornades sobre museus, gamificació, storytelling i narrativa trasnmèdia- Descomptes per als socis de l'APGCC

JORNADES 06 Novembre 2014 al 07 Novembre 2014

Els propers 7 i 8 de novembre s'organitzen a Olot unes jornades dedicades a l'aplicació de la Gamificació, de l'Storytelling i la narrativa Transmèdia en l'àmbit dels museus. Les jornades combinen les sessions teòriques amb sessions de caràcter pràctic.


Comptaran amb la participació d' Òscar Garcia Pañella, director del màster en Gamification and transmedia storytelling de l'IEB School i director acadèmic a ENTI-The Videogame School,  de Dolors Reig, professora, conferenciant i consultora en social media i educació i directora de l'acadèmia El Caparazón, de Rufino Ferreras, responsable del departament de Desenvolupament Educatiu del Museu Thyssen-Bornemisza de Madrid i d'Eva Snijders, sòcia fundadora de l'empresa Química Visual i pionera a Espanya en els àmbits de l'Storytelling i la narrativa transmèdia.


Els socis de l'APGCC tenen un descompte del 10% en les insripcions de la jornada.

Organitza:

Museus d'Olot, Institut de Cultura de la ciutat d'Olot, Fundació d'Estudis Superiors d'Olot i Xarxa de Museus d'Art de Catalunya.

Lloc: Fundació d'Estudis Superiors d'Olot, C/Fontanella, 3, Olot.

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte