Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

JUL

18

Europe Calls. Convocatòria de projectes Cultura Euroregió 2014.

JORNADA 18 Juliol 2014

Aspectes tècnics i bones pràctiques

El Servei de Desenvolupament Empresarial (l'SDE) organitza una jornada dedicada a la convocatòria de projectes Cultura Euroregió 2014 amb l'objectiu d'incentivar i fomentar la participació del sector cultural i creatiu català en aquesta convocatòria. La sessió pretén ajudar les entitats culturals dels àmbits de les arts escèniques,l'art contemporani, el cinema, l'audiovisual, el patrimoni material i immaterial, les llengües euroregionals, la música, la literatura, etc. que ja tenen un projecte de creació, de difusió, de formació o d'educació artística, tot propocionant-los recomanacions útils i intentant resoldre'n possibles dubtes.


Una jornada adreça a les entitats professionals amb personalitat jurídica de dret privat (associacions, fundacions, consorcis,etc.) amb seu en una de les regions membres de l'Euroregió Pirineus Mediterrània (Catalunya, Illes Balears, Llenguadoc- Roselló i Migdia-Pirineus), així com artistes professionals i persones jurídiques de dret públic implantades en el territori euroregional (museus, biblioteques, arxius, universitats, orquestres, etc.).

Organitza:

SDE

Horari: 9.45 a 13h

Lloc: Sala d'actes Arts Santa Mònica.

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte