Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

JUL

18

Jornada formativa: festa, foc i autoprotecció: correfocs i castells de foc

JORNADES 18 Juliol 2014

En el marc de la IV Fira del Món del Foc, la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals en col.laboració amb la Direcció General de Protecció Civil i la Federació de Diables i Dinomis de Catalunya organitza el proper divendres 18 de juliol a Banyoles una jornada formativa de gestió de cultural popular sobre Festa, foc i autoprotecció: correfocs i castells de foc.  


Amb la convocatòria d'aquesta tipologia d'activitats es vol aprofundir i afavorir l'interncanvi de coneixements tècnics i experiències per millorar la gestió de la festa i els esdeveniments de la cultura popular.


La jornada, de caràcter gratuït, s'adreça principalment a tècnics municipals de cultura encara que està oberta a gestors d'entitats i associacions culturals.

Organitza:

Generalitat de Catalunya-Direcció General de Cultural Popular, Associacionisme i Acció Culturals i Direcció General de Protecció Civil en col.laboració amb la Federació de Diables i Dimonis de Catalunya.

Arxiu adjunt:Programa Jornada Festa,foc i autoprotecció

Horari: 9.30 a 15h

Lloc: Ateneu CMEM, Banyoles, Pl. Major, 40

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Maig 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte