Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

JUL

04

Jornada Professional Festival Al Carrer - Viladecans

JORNADES 04 Juliol 2014

25è Festival Internacional de Teatre i Animació Al Carrer de Viladecans

El Festival Internacional de Teatre i Animació Al Carrer de Viladecans celebra el seu 25è aniversari i una nova jornada professional, que tindrà lloc el divendres 4 de juliol a l´espai Cubic de Viladecans des de les 10.30 fins a les 19.00 h. 


La Jornada Professional Al Carrer està dirigida a companyies, artistes, tècnics de cultura, programadors i totes aquelles persones que estiguin interessades en l'aspecte professional de les arts de carrer.


Aquest any s´inclouran dos tallers pràctics. El primer,dirigit a companyies i artistes,tractarà sobre la internacionalització i quins són els tràmits legals que s´han de seguir. Aquest taller serà a càrrec de l´Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics (TTP) amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, amb una presentació del mapeig dels mercats europeus de les arts escèniques.


El segon taller, dirigit a programadors i tècnics de cultura, se centrarà en la cultura 2.0 i de carrer, on s'analitzarà com relacionem la cultura de carrer i la revolució digital i perquè s'ha d'estar present a les xarxes. Aquest taller estarà impartit per Ferran López, soci fundador de l'assessoria de màrqueting cultural i anàlisi de dades TekneCultura. 

Organitza:

25è Festival Internacional de Teatre i Animació Al Carrer de Viladecans

Horari: 10.30 a les 19h

Lloc: Espai Cubic - Viladecans

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte