Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

OCT

15

Taller: lideratge transformador, l'actitud com a punt de partida i com generar-la - Cambrils

TALLER     [APGCC] 15 Octubre 2014

A càrrec de Jorge Cuervo

Aquest taller pràctic proposa clarificar idees que utilitzem de manera intuïtiva i que ens porten a creences errònies i dificultats pràctiques per entendre què és el lideratge i quina relació té amb l'actitud.


La sessió pretén oferir una iniciació a aspectes del lideratge posant de relleu la seva importància en entorns complexes i també com l'adquisició de més competències en aquest àmbit ens pot ajudar en l'assoliment dels nostres objectius.


Els temes seran tractats amb participació activa dels assistents mijançant exercicis pràctics, debats i anàlisi de situacions que els permeti desenvolupar les seves habilitats, així com transferir l'aprenentatge al seu entorn professional.


PROGRAMA  • Per què és tan important liderar en entorns complexes quan creix la incertesa?

  • Entendre com afecta el canvi a la nostra base biològica (l'estrès i "estat empanat") i quina repercussió té sobre la iniciativa i la creativitat.

  • Què és realment el lideratge? Tothom pot liderar?

  • La relació entre lideratge i l'actitud. La importància de la proactivitat i la relació que existeix en la "zona de confort".

  • Generar la pròpia actitud i com impactar als altres.


JORGE CUERVO, és Coach Certificat CPGCC en Co-Active Coaching, membre d'ICF certificat amb acreditació PCC i titulat en Coaching de Sistemes Relacionals ORSC. Llicenciat en Farmàcia (UB), MBA (ESADE) i diplomat en Planificació Estratègica. Durant 20 anys ha estat directiu a diverses companyies multinacionals. Consultor i formador des de 2001 i Executive Coach i conferenciant des del 2007. Especialista en desenvolupament d'equips, autogestió, lideratge i gestió del canvi. Col.labora amb universitats, Cambres de Comerç i Barcelona Activa. Autor del llibre Mejor liderar que mandar.

....................................

Adreçat a: professionals de la gestió cultural de qualsevol àmbit o especialitat de la gestió cultural o a altres professionals del sector cultural interessats en adquirir coneixements sobre lideratge.

Inscripcions: cal omplir el formulari en línia al web de l'APGCC. El termini d'inscripció finalitza el dilluns 13 d'octubre. L'APGCC es reserva el dret d'anul.lar el curs si no hi ha un mínim de persones inscrites al curs.

Organitza:

L'Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya en col.laboració amb l'Ajuntament de Cambrils i la Diputació de Tarragona

Horari: 16 a 20h

Lloc: Centre Cultural de Cambrils, C/ Sant Plàcid, 18-20, Cambrils

Preu socis: 15 €

Preu socis: 10 € (socis que es troben en situació d'atur. Per obtenir el descompte cal acreditar-ho.)

Preu no socis: 25 €

Descomptes: estudiants de gestió cultural. Membres d'organitzacions, institucions o empreses del sector cultural; per accedir al descompte és necessari que un mínim de dues persones de la mateixa empresa s'inscriguin al curs. 20 €

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Agost 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte