Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

MAIG

27

Places Exhaurides!La gestió del temps i de l'estrès en l'organització de projectes culturals

CURS     [APGCC] 27 Maig 2014 al 03 Juny 2014

A càrrec de Marcela Mulé

Les places del curs s'han exhaurit. Si voleu formar part de la llista d'espera escriviu a apgcc@gestorcultural.org o truqueu al 93 402 28 27. Si es genera una llista d'espera considerable valorarem la possibilitat de repetir el curs.


En un entorn professional de pressions constants i responsabilitats creixents la capacitat d'establir prioritats i de planificar adequadament el temps és clau, no només per aconseguir els nostres objectius sinó també per donar una resposta apropiada i satisfactòria a les exigències del nostre context.


Aquest curs pretén desenvolupar conceptes bàsics d'organització i gestió del temps,d'autoconsciència emocional i de control de l'estrès, especialment en les situacions que més ens exigeixen, en base als objectius següents:  • Introduir als participants en els mètodes i estratègies que permeten sistematitzar la feina i que possibiliten un ús més eficaç i eficient del temps.

  • Realitzar un diagnòstic personal sobre el nivell particular d'eficàcia en la pròpia gestió del temps.

  • Aplicar tènicques per millorar l'organització de la feina.

  • Conèixer i gestionar els agents interns i externs que distorsionen l'organització i la planificació de la nostra feina.

  • Desenvolupar el concepte d'estrès i establir pautes d'actuació apropiades per la seva transformació en energia positiva.

  • Aplicar tècniques de Coaching per assolir major benestar personal i millor convivència organitzacional.


S'utilitzarà una metodologia de caràcter actiu i participatiu amb la intenció que els participants millorin les seves competències en la gestió del temps i de l'estrès i puguin transferir-ho en el seu entorn laboral i personal.


PROGRAMA


Dimarts, 27 de maig de les 16 a les 20 h


1. El temps i la seva gestió: concepte i característiques


2. Beneficis d'una gestió del temps apropiada


3. Eficàcia  i eficiència en la gestió del temps


3.1. Principis de planificació


3.2. Principis d'organització


4. Tècniques per millorar la gestió del temps


4.1.La classificació de les tasques: segons el seu objectiu, la seva possible automatització o per la seva tipologia


4.2. L'organització de prioritats: allò que és prioritari, allò que és urgent, allò que és important i allòs que es pot delegar.


Dimarts, 3 de juny de les 16 a les 20h


5. "Els lladres del temps". Identificació i control: les trucades, les interrupcions, les urgències, les reunions.


6. El concepte de "pressió de feina"


6.1. L'estrès a nivell personal i organitzacional


6.2. L'estrès i el rendiment a la feina


6.3. L'estrès i la qualitat del clima laboral


6.4. Percepció i realitat


6.5. L'estrès i els resultats


7. Els factors generadors de l'estrès.


8. Diagnòstic del nivell d'estrès personal (confidencial).


MARCELA MULÉ és psicòloga organitzacional, consultora especialitzada en aspectes organitzacionals d'empreses i organitzacions, desenvolupament competencial, desenvolupament d'equips i gestió del canvi. És professora de l'àrea de formació del tercer cicle i postgraus i coordinadora de l'àrea de Management d'Empresa de la Facultat de Ciències Empresarials de la Universitat de Barcelona. Compta amb més de 25 anys d'experiència com a consultora i formadora.


.....................................


Curs adreçat a: professionals de la gestió cultural de qualsevol àmbit o especialitat de la gestió cultural o a altres professionals del sector cultural interessats en adquirir coneixements i millorar les seves competències en la gestió del temps i de l'estrès personal. 


Inscripcions: cal omplir el formulari en línia. Per inscriure't com a soci de l'APGCC has d'identificar-te i accedir a la intranet. El termini d'inscripció finalitza el dilluns 26 de maig. 

Horari: 16 a 20h

Lloc: Plató del Centre d'Estudis i Recursos Culturals (CERC), c/ Montalegre,7

Preu socis: 30 €

Preu socis: 25 € (Socis de l'APGCC que es trobin en situació d'atur.)

Preu no socis: 60 €

Descomptes: Estudiants de gestió cultural. Membres d'organitzacions, associacions, institucions o empreses del sector cultural; per accedir a aquest descompte és necessari que un mínim de dues persones de la mateixa organització s'inscriguin al curs i acreditar la pertinença a l'organització ja sigui com a socis o com a treballadors d'aquesta. 40 €

Descomptes: Persones en situació d'atur que no són membres de l'APGCC. Per obtenir el descompte cal adjuntar el document acreditatiu en el formulari d'inscripció. 35 €

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Agost 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte