Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

ABR

25

Sismògraf/Jornada de Bones Pràctiques en dansa/descomptes per als socis de l'APGCC

JORNADA 25 Abril 2014

Jornada de treball per educadors,ballarins,coreògrafs, gestors culturals....

El proper divendres 25 d'abril, en el marc del Festival Sismògraf, un festival de dansa que s'organitza a Olot al voltant del Dia Internacional de la Dansa amb l'objectiu de donar a conèixer que està passant en l'àmbit del moviment, tindrà lloc una jornada de treball dedicada a les bones pràctiques en dansa. 


La jornada inclou un sessió dedicada a la presentació de projectes que connecten el món de l'educació amb la dansa, una sessió organitzada en col.laboració amb el Mercat de les Flors i els festivals TNT de Terrassa, Grec de Barcelona, FiraTàrrega i el mateix Sismògraf dedicada a la presentació de produccions que s'estrenaran, una sessió de debat i networking entre els assistents i una sèrie d'espectacles.


Per a més informació consulteu el programa.


Els socis de l'APGCC poden gaudir del preu especial de 9 euros per la jornada (la inscripció inclou la jornada, el dinar i els espectacles del dia 25 d'abril).

Organitza:

Institut de Cultura d'Olot

Arxiu adjunt:Programa Jornada Bones Pràctiques Sismògraf

Horari: A partir de les 11h (tot el dia)

Lloc: 25 d'abril a Olot

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte