Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

MAIG

08

Places Exhaurides! Eines TIC i 2.O. per a la gestió organitzativa i administrativa de gestors culturals autònoms i d'organitzacions culturals petites

FORMACIÓ     [APGCC] 08 Maig 2014 al 09 Maig 2014

Les places del curs s'han exhaurit. Si esteu interessats en formar part de la llista d'espera escriviu a apgcc@gestorcultural.org o truqueu al 93 402 28 27.


En aquest curs de dues sessions ens proposem oferir eines que ajudin a optimitzar l'organització personal, la informació i la gestió administrativa de professionals autònoms o d'organitzacions culturals petites.


En la primera sessió es donaran a conèixer eines per millorar la nostra eficiència en l'organització i la gestió de la informació. Es mostrarà el funcionament de noves tecnologies per a l'organització individual i d'equip i es donaran a conèixer noves vies per a la gestió de la informació.


La segona sessió tractarà el funcionament d'EINESTIC, un paquet de programes gratuït pensat per a la gestió administrativa d'autònoms i petites empreses. EINESTIC inclou eines per a la gestió de la facturació, la creació dels models trimestrals i anuals de les obligacions amb Hisenda, la gestió d'usaris i proveïdors, la creació de cartes, informes, retocs fotogràfics, entre altres aspectes.


PROGRAMA


Dijous, 8 de maig, de les 16 a les 19h


1. Introducció: la web 2.0, un canvi metodològic


2. Eines per a la nostra organització  • Tenir-ho tot sempre a mà: Netvibes i Symbaloo

  • Prendre decisions en equip: Google Groups, Doodle

  • Organitzar el nostre temps: Google Calendar

  • Gestionar les nostres notes: Evernote

  • Organitzar els nostres arxius: Dropbox


3. Eines per a la gestió de la informació  • Seguir les nostres fonts: Feedly

  • Organitzar la informació: Diigo

  • Gestió de correu: etiquetes i filtres en el correu electrònic.


4. Consells útils


5. Webs i recursos d'informació d'interès


La sessió serà impartida per MÒNICA RAMONEDA RUEDA, periodista de formació amb trajectòria professional vinculada al món digital.  Ha centrat la seva activitat en la gestió del coneixement en Xarxa, la moderació d'espais virtuals organitzats i la gestió de projectes web. 


Divendres, 9 de maig de les 16 a les 19h


1. Introducció a Eines TIC i el model de serveis


2. Creació de pressupostos, factures i despeses


3. Generació de models d'hisenda


4. Creació de documents


5. Configuració d'EinesTIC


6. Utilitats Eines TIC


La sessió serà impartida per MANEL LÓPEZ SEUBA, enginyer de Sistemes i Instructor Autoritzat de Microsoft i de Cisco Systems. Des de 1988 és director tècnic de l'empresa CEINA on ha centrat la seva activitat en la docència de noves tecnologies. President del jurat del Premi d'Art Digital Jaume Graells i membre de TICAnoia. Ha escrit diverses guies de productes tecnològics.

Organitza:

Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya

Horari: 16 a 19h

Lloc: Cibernàrium (Barcelona Activa) C/ Roc Boronat,117

Preu socis: 20 €

Preu socis: 15 € (Socis de l'APGCC en situació d'atur. Per obtenir el descompte cal adjuntar el document acreditatiu en el formulari d'inscripció.))

Preu no socis: 40 €

Descomptes: Estudiants de gestió cultural. Membres d'organitzacions, associacions, institucions o empreses del sector cultural; per accedir a aquest descompte és necessari que un mínim de dues persones de la mateixa organització s'inscriguin al curs i acreditar la pertinença a l'organització ja sigui com a socis o com a treballadors d'aquesta. 30 €

Descomptes: Persones en situació d'atur que no són membres de l'APGCC. Per obtenir el descompte cal adjuntar el document acreditatiu en el formulari d'inscripció 25 €

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Agost 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte