Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

FEB

11

L'APCC organitza un cicle de xerrades sobre cooperatives que ofereixen serveis al sector del circ

CONFERÈNCIA 11 Febrer 2014 al 25 Febrer 2014

El 14% de les companyies trien aquesta fórmula jurídica

La Central del Circ acull aquest febrer un cicle de xerrades sobre les cooperatives que ofereixen serveis als professionals del sector del circ. Un 22% de les companyies de circ no tenen estructura jurídica. En aquest cas, facturar a través d’una cooperativa és una opció força comú. Però les cooperatives són i serveixen per a més que això i són la fórmula jurídica que trien el 14% de les companyies.


El cicle va començar l’ 11 de febrer amb LA BONITA, una cooperativa d'artistes que ofereix gestió de contractació, assessorament i assegurances. El 18 de febrer els socis de COOP DE CIRC explicaran com és i com funciona aquesta cooperativa de circ de propietat conjunta i gestió democràtica nascuda per satisfer tant les necessitats de facturació i contractació com les aspiracions econòmiques, socials i culturals dels seus socis. La darrera xerrada serà el 25 de febrer a càrrec SMART IB, una cooperativa d’impuls empresarial a nivell europeu nascuda a Bèlgica el 1998 que compta amb 50.000 socis de tots els sectors de les arts.


El cicle és gratuït però cal inscripció prèvia.  

Organitza:

Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC)

Horari: 12 hores

Lloc: La Central del Circ
Moll de la Vela, 2
Sant Adrià del Besòs (Barcelona)

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte