Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

FEB

27

Digital 4C. Una mirada al futur digital des de la cultura

JORNADES 27 Febrer 2014 al 28 Febrer 2014

Apropar i potenciar els artistes i empreses culturals als continguts digitals i aprendre a explotar-los

El món digital està suposant canvis importants en el dia a dia. La manera d’orientar-se, comunicar-se, relacionar-se o aprendre és diferent. Aquesta realitat també afecta els creadors dels diferents sectors de la cultura. Ha canviat  el model de consum, la producció i monetització de les obres culturals i artístiques.


En aquest sentit, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya organitza el primer Digital 4C (Catalan, Creative, Cultural i Content)  el proper 27 i 28 de febrer a l’Arts Santa Mònica.


A través de taules rodones i altres activitats es formarà a creadors en els nous llenguatges i noves formes de producció i de comunicació. Els temes centrals de debat són ‘Música i mobilitat / descàrrega i streaming;’ ‘Mercats i ritmes de creixement del llibre electrònic’; ‘Advertising, branded content and monetitzations en l’audiovisual’ i ‘Games as product vs. games as service’.


Amb aquesta experiència Digital 4C es vol apropar i potenciar els artistes i les empreses culturals catalanes als continguts digitals i a les seves plataformes d’explotació.

Organitza:

Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Lloc: Arts Santa Mònica
La Rambla, 7 (Barcelona)

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte