Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

FEB

07

Sessió formativa sobre el programa Europa Creativa

FORMACIÓ 07 Febrer 2014

Fomentar la cooperació cultural en l’àmbit internacional

L’objectiu de la jornada formativa és fomentar la participació del sector cultural i creatiu català en aquesta convocatòria europea per incrementar la cooperació cultural en l’àmbit internacional.


La idea és aportar recomanacions i resoldre dubtes als professionals que tenen un projecte competitiu per aquesta línia d’ajuda. La jornada va adreçada a operadors i indústries culturals del sector públic i privat interessats en aquesta subvenció .


 


Programa


9.45h - 10.00h. Benvinguda i presentació de la jornada a càrrec d'Àlex Navarro, coordinador de l'Àrea de Mercats de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)


10.00h - 12.00h. Presentació de la línia de suport als Projectes de cooperació europea del Programa Europa Creativa, a càrrec de Carolina Fenoll / Tamara Lavado, Oficina Europa Creativa – Cultura, Ministeri d’Educació, Cultura i Esport.   • .Estructura i principis generals.

  • .Aspectes tècnics de la convocatòria.


12.00h - 12.30h. Precs i preguntes


12.30h - 13.00h.  Exemple de bona pràctica. Projecte beneficiari de la convocatòria de projectes de cooperació en el marc del Programa Cultura 2007-2013, a càrrec de Juliette Baume, cap de projectes de La Central del Circ


 13.00h - 13.30h. Precs i preguntes


13.30h - 13.45h. Conclusions finals i cloenda de la sessió a càrrec d'Àlex Navarro

Organitza:

Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Horari: 09:30 - 13:45 h

Lloc: Sala d'actes de l'Arts Santa Mònica
(Rambla de Santa Mònica, 7. Barcelona)

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Agost 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte