Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

MAR

05

Forum d'Avignon Bilbao- Descomptes per als socis de l'APGCC

FÒRUM 05 Març 2014 al 08 Març 2014

La ciutat com a ecosistema cultural

Bilbao acull el fòrum de debat sobre cultura a Europa. Una trobada internacional en què professionals de l'art, l'arquitectura, la política i l'emprenedoria analitzen diferents aspectes de 'La ciutat com a ecosistema cultural'.


En aquesta trobada es mostra com la cultura ajuda a impulsar el desenvolupament econòmic i el benestar de la ciutadania, incrementant el grau d'innovació i creativitat i sent competència clau i global. La jornada es dedicarà a sessions on es parlarà de 'Diàleg entre públic i privat en l'àmbit de la creació'; 'Els artistes com a promotors del canvi cultural i social de les ciutats'; 'Les ciutats com a motor de canvi de la cultura a Europa' i 'La ciutat en procés, un ecosistema de futur'.


Els socis de l'APGCC poden gaudir del preu d'incripció reduït (100€). Per obtenir el descompte cal fer constar en la inscripció la condició de soci de l'APGCC.

Lloc: Alhóndiga Bilbao

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte