Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

MAR

27

Com gestionar un projecte educatiu d'un equipament cultural? 2ona edició Places Exhaurides!

FORMACIÓ     [APGCC] 27 Març 2014 al 28 Març 2014 4

A càrrec d'Anna Guarro, Maria Alcover, Assumpció Malagarriga, Ester Bonal, Cristina Navarro, Anna Verdaguer, entre altres.

Les places del curs s'han exhaurit. Si esteu interessats a formar part de la llista d'espera si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres al 93. 402 28 27 o a apgcc@gestorcultural.org 


Aquest curs, organitzat per l’APGCC i el Museu Picasso, té per objectiu oferir una introducció als elements que configuren la gestió d’un projecte educatiu proporcionant un perspectiva general sobre la metodologia, els factors clau i els recursos que cal tenir en compte en la creació i la posada en funcionament d’aquest tipus de projectes.


El curs, de caràcter eminentment pràctic, combinarà l’exposició de les bases conceptuals que defineixen el funcionament i la gestió dels projectes educatius amb l’exposició de casos pràctics. A partir del recorregut i l’anàlisi dels casos pràctics es traçaran les pautes i es definiran els aspectes generals que cal considerar a l’hora de desenvolupar un servei educatiu des d’un equipament cultural.


PROGRAMA:


Dijous 27 de març de les 16 a les 20h


16.00 a 17.15 h. Aspectes generals a valorar en la construcció d’un departament educatiu d’un equipament, a càrrec d’Anna Guarro, cap de Programes Públics del Museu Picasso.


17.15h a 18.00 h. La gènesi del Servei Educatiu del Museu Picasso, a càrrec de Maria Alcover, responsable del servei escolar del Museu Picasso.


18.10  a 19.00 h. Exposició del projecte educatiu de Xamfrà, Centre de Música i Escena del Raval, a càrrec d’Ester Bonal, directora de Xamfrà.


19.00 a 20 h.  Exposició del projecte educatiu de l’Auditori, a càrrec d’Assumpció Malagarriga directora del Servei Educatiu de l’Auditori.


Divendres, 28 de març de les 16 a les 20h


16 a 17 h. Exposició del projecte educatiu del Museu Picasso: com usar l’art per construir pensament crític? A càrrec d’Anna Guarro, cap del Programes Públics del Museu Picasso.


17 a 18.00 h. Exposició del projecte formatiu d’arts escèniques de Mataró; l’Escola de l’Espectador, a càrrec d’Anna Verdaguer, tècnica d’arts escèniques de l’Ajuntament de Mataró i Cristina Navarro directora de l’Escola de l’Espectador de Mataró.


18.10 a 19.10h. Models i estratègies per al finançament de projectes educatius; a càrrec de Sheila Eroles cofundadora de Potlatch, plataforma de finançament de projectes col.lectius.


19.10  a 20 h.  La comunicació i la relació amb els públics en els projectes educatius, a càrrec de Gemma Canadell, cap de màrqueting i comunicació de L’Atlàntida, Centre d’Arts Escèniques d’Osona.


..............................................................


Adreçat a: professionals de la gestió cultural de qualsevol àmbit o especialitat de la gestió cultural o a altres professionals del sector cultural interessats en adquirir coneixements genèrics sobre la gestió de projectes educatius.


Inscripcions: cal omplir el formulari en línea. El termini d'inscripció finalitza el dimarts 25 de març. L'APGCC es reserva el dret d'anul.lar el curs si no hi ha un mínim de 20 persones inscrites.

Organitza:

Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya en col.laboració amb el Museu Picasso.

Horari: 16 a 20h

Lloc: Museu Picasso

Preu socis: 30 €

Preu socis: 25 € (Socis de l'APGCC en situació d'atur. Per obtenir el descompte cal adjuntar el document acreditatiu en el formulari d'inscripció.)

Preu no socis: 60 €

Descomptes: Estudiants de gestió cultural. Membres d'organitzacions, associacions, institucions o empreses del sector cultural; per accedir a aquest descompte és necessari que un mínim de dues persones de la mateixa organització s'inscriguin al curs i acreditar la pertinença a l'organització ja sigui com a socis o com a treballadors d'aquesta. 40 €

Descomptes: Persones en situació d'atur que no són membres de l'APGCC. Per obtenir el descompte cal adjuntar el document acreditatiu en el formulari d'inscripció 35 €

4 Comentaris

4

APGCC

cambrils

2014-03-27 09:32:04

Hola Rosa, gràcies pel teu interès en el curs. Ja t'hem anotat a la llista d'espera.
Fins aviat,
APGCC

3

Rosa

Molins de Rei

2014-03-20 12:19:07

Hola!Sóc Rosa Carné. Jo també estic molt interessada en aquest curs si em poguessiu posar a la llista d'espera us ho agrairia.
Moltes gràcies

2

APGCC

cambrils

2014-03-11 12:10:21

Bon dia Montse, gràcies per l'interès en el curs. La teva inscripció no ha quedat enregistrada, suposem que les places ja s'haurien exhaurit i el gestor de continguts del web no et va permetre formalitzar-la. Com ens indiques, et posem en llista d'espera per si es produeix alguna baixa.

Cordialment,

APGCC

1

Montse

Terrassa

2014-03-10 18:37:57

Hola,

soc Montse Ferrer Busquets, estava fent la inscripció i se m'ha tancat la sessió quan ja tenia les dades entrades. No se si s'ha enregistrat la meva inscipció o no. Si no s'ha enregistrat, com que veig que ja ho teniu ple, si algú es donés de baixa, us agrairé em poseu en llista d'espera.

Gràcies per tot
Salutacions

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Agost 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte