Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

MAR

03

Comptabilitat i finances per a professionals de la gestió cultural

FORMACIÓ     [APGCC] 03 Març 2011

A càrrec d'Oriol Amat

La majoria de les decisions empresarials requereixen la utilització de dades comptables i financeres. Per aquest motiu, s'espera dels directius o responsables de projectes culturals un coneixement suficient d'aquestes matèries. No obstant això, en alguns casos aquestes no són les àrees d'especialització dels professionals de la gestió cultural.


En aquesta sessió, es proposa que els participants, partint d'una introducció als coneixements més bàsics d'aquestes matèries i utilitzant mètodes actius que potenciïn el perfeccionament i la interacció entre els participants, ampliïn els seus coneixements sobre la interpretació d'estats comptables d'empreses culturals, la formulació de diagnòstics i els plans d'actuació sobre la base de l'anàlisi dels comptes, la confecció i el control de pressupostos.


Oriol Amat és catedràtic de la universitat Pompeu Fabra. També és membre del consell d'administració de diverses empreses i institucions. Ha publicat diversos llibres sobre comptabilitat, finances i administració d'empreses. 

Organitza:

APGCC

Arxiu adjunt:

Horari: De 16 a 20h

Lloc: Centre d'Estudis i Recursos Culturals

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Maig 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte