Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

NOV

08

Què passa amb la cultura a Catalunya?

TERTÚLIA 08 Novembre 2013

Aquesta taula rodona tindrà lloc a Figueres, en el marc del Festival Ingràvid.

Carme Sais, presidenta de l'APGCC, participa en la taula rodona 'Què passa amb la cultura a Catalunya?' Aquesta trobada entre professionals del sector serà una de les activitats d'enguany del Festival de Cultura Contemporània de l'Empordà Ingràvid.


Els diferents ponents parlaran entorn la situació actual que viu la cultura i com aquesta és important per construir una societat millor. Un debat de rellevància imprescindible, doncs la cultura té un pes específic a l’hora de construir un país, d’educar a la mainada, i com a actiu econòmic quan entra en contacte amb el turisme.


En el marcs d'aquesta taula es debatrà sobre Perquè ningú la vol pagar però tothom la vol gaudir o utilitzar? I Com sobreviu el sector en moments tan difícils? Però també es preguntarà als participants quins són els reptes de futur? o Com poden influir els usuaris? 


Ponents: Carme Sais, presidenta de l’Associació de professionals de Catalunya de la Gestió Cultural (apgcc); Joan Mª Minguet Batllori, president de l’associació de crítics d’art de Catalunya (AACC); Gemma Calvet, vice presidenta de l’Associació professional de dansa de Catalunya (APdC); Xavier Fortuny, codirector de la sala La Mirona de Girona en representación de l’àmbit de la música; Jordi Jané, crític de circ; Blai Mesa, vocal de l’Associació d’Artistes visuals (AAVV). 


 

Organitza:

Festival Ingràvid

Horari: 20h

Lloc: La DOMO, la Rambla (Figueres)

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Maig 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte