Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

NOV

08

El retorn social sobre la inversió

FORMACIÓ 08 Novembre 2013

L'SROI és un procés de comprensió, mesurament i comunicació del valor social creat per una organització, que es pot aplicar en l'àmbit dels projectes i les activitats culturals.

El Departament de Cultura, mitjançant l'SDE, col·labora a les jornades professionals que organitza la Fira Mediterrània de Manresa, amb la finalitat de donar a conèixer una eina que permet mesurar l'impacte de les inversions socials i la seva expressió en termes monetaris. 


En aquesta sessió s'explicarà als participants els fonaments del mètode del retorn social sobre la inversió SROI (en anglès, Social Return Of Investment). L'SROI és un procés de comprensió, mesurament i comunicació del valor social creat per una organització, que es pot aplicar en l'àmbit dels projectes i les activitats culturals.


Hugo Narrillos Roux. Doctor en ciències econòmiques per la Universitat Complutense de Madrid i llicenciat per l'Escola Superior de Comerç de Montpeller. És soci i director d'H3S Consultores Sociales, i coordinador a l'Estat espanyol de la xarxa internacional "The SROI Network International". També és l'autor del llibre Economía Social. Valoración y medición de la inversión social (método SROI). En l'àmbit acadèmic, és professor de finances a la Universitat Jaume I de Castelló.

Organitza:

Servei de Desenvolupament Empresarial del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya (SDE)

Horari: 9.30-11.15h

Lloc: Museu de la Tècnica de Manresa
Santpedor, 55 (Manresa)

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Agost 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte