Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

OCT

22

Celebració del 20è aniversari de l'APGCC- 22 D'OCTUBRE- RESERVA'T LA DATA!

JORNADA     [APGCC] 22 Octubre 2013

Tarda de diàlegs a l'entorn de la gestió cultural

Amb motiu de la celebració del 20è aniversari, l'APGCC organitza una tarda de diàlegs entre professionals de la gestió cultural de diferents àmbits i especialitats per debatre, des de la pluralitat de les seves mirades i a partir de les seves experiències, el present i el futur de la professió. Les visions seran complementades amb aportacions d'altres professionals del sector que seran el contrapunt d'una reflexió que desitgem que sigui conjunta.


Un aniversari pot ser una aturada en el temps però també una oportunitat per fomentar la reflexió i per plantejar-nos cap a on volem anar. Tot això és el que volem compartir amb tots vosaltres posant èmfasi en la idea que el 20è aniversari de l'APGCC és també un bon motiu per retrobar-nos i gaudir d'una bona estona entre col.legues i amics.


PROGRAMA:


16.00 h Benvinguda a càrrec de Pep Montes, membre de la Junta Directiva de l'APGCC, Antoni Laporte, membre fundador de l'APGCC i Marga Rodríguez, primera presidenta de l'APGCC.


16.30 h -17.15 h- DIÀLEG I -  QUIN ÉS EL MARC D'ACTUACIÓ DEL GESTOR CULTURAL?  A càrrec de Joan Abellà, gerent del MACBA i Pilar Casas, directora de l'Àrea de Servei d'Assistència al Ciutadà de la Diputació de Tarragona.


17.15 h-18.00 h- DIÀLEG II- LES NOVES RELACIONS PÚBLICO-PRIVAT, QUINS NOUS PONTS PODEM ESTABLIR? QUÈ TENIM EN COMÚ? A càrrec de Jordi Oliveras, director d'Indigestió i Lluís Noguera, gestor cultural.


18.00h - 18.45 h- DIÀLEG III- EL ROL DEL GESTOR CULTURAL EN L'ÀMBIT TERRITORIAL: AFANY DE SOSTENIBILITAT, a càrrec de Tena Busquets, tècnica d'arts escèniques de l'Ajuntament d'Olot i Beatriu Daniel, gestora cultural i codirectora d'Explica Dansa.


Pausa


19 h a 19.45 h DIÀLEG IV: NOVES FORMES DE GESTIÓ CULTURAL: INTERVENCIÓ SOCIAL, PARTICIPACIÓ I TREBALL COMUNITARI, a càrrec de Daniel Pires, director de Maus Habitos i Eulàlia Espinàs, gerent de l'Ateneu Barcelonès.


19.45 h- 20.30 h DIÀLEG V- LES COMPETÈNCIES DE FUTUR DELS GESTORS CULTURALS. Diàleg a l'entorn de l'estudi CREA.M. Creative blended mentoring for cultural managers, projecte d'investigació desenvolupat per universitats i organitzacions culturals europees i amb el suport del Programa Europeu LLP- Leonardo de Vinci-de la Comissió Europea. L'estudi serà presentat a la conferència anual d'ENCATC (the leading European network on arts-cultural management and policy education) que se celebrarà del 5-7 de novembre a Antwerp.  A càrrec d'Antonia Silvaggi, investigadora del projecte i Tracy Sirés, gestora cultural.


20.30 h - Cloenda a càrrec de Carme Sais i Ausiàs Fons, membre de l'APGCC.


La moderació de l'acte i del col.loqui amb els assistants serà a càrrec de Marina Espasa i Bernat Puigtobella.  


En acabar l'acte se servirà una copa de cava. 


Per assistir-hi cal confirmar l'assistència a: apgcc@gestorcultural.org o al t. 93 402 28 27

Arxiu adjunt:Programa 20è aniversari de l'APGCC

Horari: 16.00 h a les 21.30 h

Lloc: Auditori de la Facultat de Comunicació Blanquerna

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte