Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

OCT

01

Creant comunitats entorn de les arts visuals: públics presencials i virtual

JORNADA 01 Octubre 2013

El Servei de Desenvolupament Empresarial de la Generalitat organitza amb el Centre d’art la Panera la jornada ‘Creant comunitats entorn de les arts visuals: públics presencials i virtuals’, el proper 1 d'octubre, amb l’objectiu de compartir projectes significatius en la seva relació amb els públics, que els entenen com a part central i que han aprofundit en els diversos vincles entre arts visuals i comunitats. Un altre dels objectius del curs és conèixer el rol de la realitat digital i el seu efecte multiplicador i generador de nous espais de difusió del coneixement i d’interpel•lació pública.


Entre els ponents que participen al programa hi ha Berta Sureda, directora d'Activitats Públiques del Museo Nacional Centro de Arte Reina SofiaGlòria Picazo, directora del Centre d'art la PaneraAnna Guarro, cap de Programes Públics del Museu Picasso; i Lucía Calvo, membre de l'equip de comunicació (web i xarxes socials) del CCCB, entre moltes altres experiències.


Entre les qüestions que planteja el programa hi ha les següents: Podríem generar més espais de col•laboració entre artistes, agents, institucions, projectes i públics? Podem construir nous models de mediació que augmentin no només les xifres sinó també la profunditat del coneixement? Com canvia la revolució digita,l la relació entre artistes i públic? I entre institucions i públics?


El taller d’adreça a gestors culturals, artistes, crítics d’art i interlocutors de fàbriques de creació, galeries d’art, museus, centres d’art contemporani, així com a tots els agents que participen al món de les arts visuals.

Horari: Dimarts 1 d'octubre, de 10:45 a 19:00.

Lloc: Teatre Municipal de l'Escorxador, sala 1. Carrer Lluís Companys, s/n. Lleida

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte