Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

SEP

30

Feria Internacional de Teatro y Danza

FIRA 30 Setembre 2013 al 03 Octubre 2013

Del 30 de setembre al 3 d’octubre se celebrarà a Osca la 27a edició de la Feria Internacional de Teatro y Danza, una fira amb un important component internacional, tant pel que fa a la programació com a la presència de programadors.


El programa de la Feria de Teatro y Danza es basa en una sèrie de trobades de col·lectius professionals d’arreu del món per a l’intercanvi d’experiències i acords de cooperació; presentacions de nous projectes escènics davant de programadors, una programació d’espectacles com a espai de mostra de noves creacions de teatre i de dansa i un mercat d'stands.


La fira s’adreça a programadors espanyols i internacionals per conèixer les diferents realitats existents al món de les arts escèniques. També s’adreça a artistes, companyies, productores i distribuïdores, per a l’intercanvi d’experiències i nous sistemes de difusió de les seves produccions en els àmbits nacional i internacional.


Entre els objectius de la fira hi ha facilitar l’establiment de mecanismes de comunicació i col·laboració amb el sector escènic tant en l’àmbit nacional com l’internacional, així com potenciar les creacions contemporànies i les noves propostes artístiques. La fira, a més, pretén conformar nous esquemes de treball que estimulin la creació i formació de públics en l’àmbit de les arts escèniques.

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte