Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

NOV

29

Curs de Disseny de Polítiques Culturals

CURS 29 Novembre 2013 al 14 Desembre 2013

El proper 29 de novembre s'inicia a València un curs sobre disseny de polítiques culturals, a càrrec de Jordi Baltà, investigador i coordinador de projectes a Interarts.


El curs té com a objectiu la formació de responsables de polítiques culturals a nivell local i autonòmic a través d’orientacions conceptuals, eines pràctiques i un espai de reflexió i debat, així com sensibilitzar i oferir evidències concretes sobre el paper de la cultura com a motor de desenvolupament territorial, incloses les seves implicacions en matèria econòmica, social i ciutadana.


El curs està adreçat a càrrecs electes responsables del disseny de polítiques culturals en administracions públiques, a responsables d’àrees de cultura i d’elaboració de programes electorals en matèria de cultura a partits polítics i a càrrecs directius d’institucions i empreses del sector cultural.


Les classes presencials es desenvoluparan els dies 29 i 30 de novembre i el 13 i 14 de desembre.

Arxiu adjunt:Programa Curso de Diseño de Políticas Culturales

Lloc: Las Naves, Espacio de Creación Contemporánea (València)

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Agost 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte