Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

MAIG

26

Com puc utilitzar les xarxes socials en la meva estratègia de comunicació?

FORMACIÓ     [APGCC] 26 Maig 2011

A càrrec d'Andrea García

Dijous 26 de maig de 16 a 20h. Centre d'Estudis i Recursos Culturals (CERC)


Actualment qualsevol estratègia de comunicació ha de tenir en compte Internet i el potencial de les xarxes socials. Les noves tecnologies de la informació i comunicació han generat un moviment sense precedents en tots els sectors. Intentar comprendre què està passant i cap a on condueixen aquests canvis ens ajudarà a desenvolupar-nos amb facilitat en entorns digitals i ens obrirà un ventall de possibilitats per difondre i promocionar els nostres projectes.


Aquesta sessió proposa un recorregut per la història d'Internet. La sessió s'iniciarà amb una introducció als coneixements més bàsics sobre què és i com s'estructura la web 2.0, seguirà amb l'exposició de les diferents eines que apareixen en cadascun dels passos evolutius i finalitzarà amb l'exposició de les últimes tendències. Durant la sessió es mostraran exemples concrets d'iniciatives culturals que utilitzen les xarxes socials per comunicar la seva activitat.


 

Horari: 16 a 20 h

Lloc: Centre d'Estudis i Recursos Culturals

Preu socis: 10 €

Preu no socis: 40 €

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Maig 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte