Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

OCT

03

European Forum 'Invisible Walls'

FÒRUM 03 Octubre 2013 al 04 Octubre 2013

El forum ‘Invisible Walls’, que tindrà lloc a Marsella els propers dies 3 i 4 d’octubre, centra el debat en les experiències creatives i artístiques a l’espai públic. Organitzat per IN SITU, la xarxa europea per a la creació artística a l’espai públic, el fòrum es planteja com un espai en què artistes i professionals de la cultura tinguin l’oportunitat de debatre sobre diferents experiències i crear noves interaccions entre el món acadèmic, l’artístic i el polític.


El fòrum tracta de reflexionar al voltant d’experiències creatives que poden suposar respostes innovadores davant dels reptes de l’actual societat europea, en ple canvi. El programa inclou espais de debat com ara ‘Espais públics: sortir de la caixa’, ‘L’accés a obres d’art: trencar la paret de vidre’, ‘Models en crisi: travessar la paret’ o ‘El dret a la intervenció artística a l’espai públic: protegir o restringir?’.


El  fòrum ‘Invisible Walls’ és d’inscripció gratuïta i es desenvoluparà al Théâtre national de la Criée, a Marsella.

Organitza:

IN SITU

Arxiu adjunt:

Lloc: Théâtre national de la Criée (Marsella).

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte