Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

OCT

17

IX Congreso Museos y espacios patrimoniales: conociendo a los públicos

CONGRÉS 17 Octubre 2013 al 18 Octubre 2013

El Museu Oiasso d’Irun organitza els propers 17 i 18 d’octubre el congrés “Museos y espacios patrimoniales: conociendo a los públicos”, que tindrà lloc a la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació de la Universitat del País Basc. Coneixem els públics dels museus i espais patrimonials, i les seves formes d’interactuar amb les propostes museogràfiques? Aquesta és la qüestió sobre la qual girarà el programa de la novena edició d’aquest congrés.


L’objectiu del congrés és analitzar-ne i debatre sobre les metodologies i resultats dels estudis de públic, així com sobre els criteris en la definició de les polítiques museístiques i patrimonials per a l’elaboració i renovació de les propostes museogràfiques. Qui visita els museus i equipaments patrimonials, què coneixem de les seves expectatives i interessos, quines interaccions es donen entre els visitants i les propostes dels museus i quines conseqüències tenen aquestes interaccions són algunes de les preguntes a què intentarà donar resposta el congrés.


El programa compta amb ponents com Hugues de Varine (ICOM), Virginia Garde López (Subdirecció General de Museus Estatals), Antoni Laporte (ARTImetria), Lucie Daignault (Museu de la Civilització del Québec) o Jaqueline Eidelman (Departament de política de públics de la Direcció General de Patrimoni de França), entre d’altres.

Lloc: Universitat del País Basc. Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació. Donostia-San Sebastián

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte