Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

OCT

24

Lideratge en temps d'incertesa II - Direcció d'equips i conducció de reunions

FORMACIÓ     [APGCC] 24 Octubre 2013 al 25 Octubre 2013

A càrrec de Raül Miralta

En aquesta Píndola de coneixement de dues sessions es proposa proporcionar als participants experiències, models, diàleg i elements de reflexió que els permeti desenvolupar les seves capacitats i habilitats de direcció d’equips i conducció de reunions.


El curs es planteja sobre la base que els participants són professionals amb experiència en la direcció o coordinació d’equips i protagonistes de l’acció formativa. Els temes seran tractats amb participació activa dels assistents en exercicis pràctics, debats i anàlisi de situacions que els permeti desenvolupar les seves habilitats, així com transferir l’aprenentatge al seu entorn professional. 


PROGRAMA


Dijous, 24 d’octubre,  de les 16 a les 20h


Creació i Desenvolupament d’Equips de Treball • De grup a equip de col·laboradors

 • Dimensions de progrés de l’equip

 • Autodiagnòstic

 • Etapes de creixement de l’equip

 • Diagnòstic de l’equip

 • Comportaments del cap/ líder en cada etapa

 • Qüestionari pel desenvolupament de l’equip


Divendres, 25 d’octubre, de les 16 a les 20h


Conducció de reunions amb eficàcia • Diferents tipus i característiques de reunions

 • Aspectes a considerar en la preparació, realització i seguiment

 • Habilitats del moderador i pautes  per moderar

 • Anàlisi de procés: camí de creixement

 • Efecte de les reunions de l’equip


RAÜL MIRALTA és llicenciat en psicologia i màster en programació neurolingüística (PNL) i en desenvolupament organitzacional. Compta amb més de 25 anys d’experiència com a consultor i formador en l’àmbit de la direcció d’equips i desenvolupament organitzacional. Imparteix classes regularment en postgraus i màsters a l’IDEC.


Adreçat a: directius, gerents, responsables de projectes o departaments d'organitzacions culturals que procedeixin tant del sector públic com del privat i de qualsevol àmbit o especialitat de la gestió cultural.  El curs va dirigit a persones amb un mínim d'experiència en la direcció o coordinació d'equips. No és imprescindible haver fet el curs (lidertage en temps d’incertesa I) per poder inscriure’s en aquest curs.


Inscripcions: cal omplir el formulari en líniaEl termini d'inscripció finalitza el dimecres 23 d’octubre. L'APGCC es reserva el dret d'anul.lar el curs si no hi ha un mínim de 20 persones inscrites.


Horari: 16 a 20 h


Lloc: Plató, Centre d'Estudis i Recursos Culturals (CERC)

Preu socis: 30 €

Preu no socis: 60 €

Descomptes: Estudiants de gestió cultural. Membres d'organitzacions, associacions, institucions o empreses del sector cultural; per accedir a aquest descompte és necessari que un mínim de dues persones de la mateixa organització s'inscriguin al curs i acreditar la pertinença a l'organització ja sigui com a socis o com a treballadors d'aquesta. 40 €

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Agost 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte