Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

OCT

03

It's not just a crisis - It is a transition!

JORNADES 03 Octubre 2013 al 05 Octubre 2013

Culture Action Europe organitza unes jornades internacionals sobre el rol essencial de la cultura en la construcció d’una sortida a la situació de punt mort que a Europa en el marc de la crisi. Les jornades 'It's not just a crisis - It is a transition!' tindran lloc del 3 al 5 d’octubre a la Universitat de Roma Tre, amb l’objectiu de maximitzar l’impacte de l’esdeveniment a l’agenda de la presidència italiana de la Unió Europea el 2014.


Les conferències s’emmarquen en l’actual situació d’incapacitat del model socio-econòmic per superar la crisi a Europa i proposen veure aquesta crisi com una oportunitat de transició a una Unió Europea del segle XXI i fer el primer pas desafiant l’estat de les coses a Europa. En aquest període de profunda transició, les jornades plantegen la cultura com a component clau per a un nou contracte social i ciutadà i defensen la necessitat d’un moviment per la cultura d’abast europeu.


El programa es planteja com un diàleg constructiu, en què les conferències i debats han de servir per a l’intercanvi, la cerca d’idees i posicions comuns, la definició d’objectius compartits i la construcció d’un discurs comú.  Entre els ponents i participants hi haurà figures clau de l’escenari europeu de presa de decisions, organitzacions culturals, el  món acadèmic i la societat civil. 


Culture Action Europe és una organització de defensa i lobby per les arts i la cultura com a pilar de la construcció del projecte europea, que treballa amb l’objectiu d’ influir en les polítiques europees en matèria de cultura.

Lloc: Facultat d'Arquitectura de la Universitat de Roma Tre

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte