Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

OCT

09

Fira Mediterrània - Descomptes per als socis de l'APGCC

FIRA 09 Octubre 2014 al 12 Octubre 2014

Del 9 al 12 d'octubre se celebrarà la 16a Fira Mediterrània de Manresa,  mercat de noves creacions artístiques inspirades en la tradició catalana o de la riba de la Mediterrània. Un espai d’intercanvi entre professionals amb l’objectiu de facilitar la compra i venda d'espectacles.


L’apartat professional de la Fira Mediterrània se centra d'una banda, en la presentació de propostes artístiques als escenaris de la Fira per part de distribuïdores d’espectacles, mànagers, companyies, etc. De l’altra, en una programació d’activitats adreçades a professionals de la cultura, el Mediterrània Professional Meeting (MPM). 


En el marc de la Mediterrània Professional Meeting se celebraran les jornades professionals sota el títol Per a qui treballem? Comunitat, participació i nous públics. Les jornades se celebraran el 9 i el 10 d'octubre. Per a més informació consulteu el programa.


Els socis de l'APGCC compten amb un 20% de descompte en l'acreditació per a professionals de la Fira.

Organitza:

Fundació Fira Mediterrània

Arxiu adjunt:Programa Jornades Professionals

Lloc: Manresa

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Agost 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte