Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

SEP

11

Fira de Tàrrega 2014-Descomptes per als socis de l'APGCC

FIRA 11 Setembre 2014 al 14 Setembre 2014

De l'11 al 14 de setembre lloc la Fira de Tàrrega, mercat internacional de les arts escèniques que se celebra anualment, des de 1981, a la ciutat de Tàrrega. La fira és un aparador de l’actualitat escènica, que posa el focus especialment en les arts de carrer, els espectacles visuals i els no-convencionals.


FiraTàrrega presentarà aquest 2014 un total d'11 coproduccions, espectacles fruit de la col.laboració de l'equip de FiraTàrrega amb artistes amb obra marcadament personal i compromesa. A més, per primera vegada es presentarà també una producció pròpia (La ira dels peixos, espectacle de carrer dirigit pel xilè Ignacio Achurra, director arístic de la companyia, La Patriótico Interesante) posant de relleu la dedicació del programa al teatre de carrer que aquest any serà la disciplina protagonista. La programació d'enguany inclou també produccions a escala internacional, 6 espectacles de l'escena centreeuropea, tres vetllades dedicades al Hip-Hop i  espectacles de creació contemporània i les arts del moviment, entre altres novetats.


Gràcies a un acord de col.laboració entre FiraTàrrega i l'APGCC, els socis de l'APGCC poden gaudir d'un descompte del 20% en les acreditacions de professionals. Per a més informació sobre com aconseguir el descompte, contacteu amb la secretaria tècnica de l'APGCC.

Lloc: Tàrrega

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Agost 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte