Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

SEP

18

El sentit de la cultura

JORNADES 18 Setembre 2013 al 19 Setembre 2013

El CCCB organitza al setembre les jornades ‘El sentit de la cultura’ amb l’objectiu de reflexionar sobre el valor de la cultura, la seva raó de ser i la seva definició. Importa la cultura? Per a què serveix? Què entenem per cultura? A qui i per què li hauria d’importar? Aquestes preguntes són el punt de partida del programa de les jornades, com a rerefons del debat actual sobre el suport públic i privat al sector cultural en el context de crisi econòmica i el dèficit de percepció social sobre el rol de la cultura.


Presentat per Antonio Monegal, el programa constarà de diferents taules de debat sobre la qüestió: la cultura com a bé comú, cultura i política, cultura i mitjans de comunicació, identitat i cosmopolitisme, la cultura com a conflicte i servei públic i mercat. Entre els participants als diferents debats hi ha la filòsofa Marina Garcés, el filòsof i president de la Fundació Tàpies, Xavier Antich; Vicenç Antaló, exdirector de l’Arts Santa Mònica; Vicent Partal, director de VilaWeb; Isona Passola, presidenta de l’Acadèmia Catalana de Cinema; l’escriptor Jordi Puntí; Simona Levi, activista i directora de Conservas; Xavier Marcé, vicepresident de Focus; i Ricard Robles, fundador i codirector del Sónar, entre d’altres agents del sector cultural.


Els debats es podran seguir en directe per internet i estaran moderats per Toni Casares, director de la Sala Beckett; Rosa Pera, comissària i exdirectora del Bòlit; Teresa Sesé, periodista de La Vanguardia; Miquel Berga, professor de literatura de la UPF i editor de Catalonia Today; Jorge Luis Marzo, comissari d’exposicions i escriptor; i Marta Clari, gerent de l’Àrea de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona.

Organitza:

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Horari: 18 de setembre de 17 a 21h. 19 de setembre de 10 a 20:30h.

Lloc: CCCB (Montalegre, 5, Barcelona)

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte