Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

OCT

05

Cap de setmana cultural i formatiu a Perpinyà

ACTIVITAT     [APGCC] 05 Octubre 2013 al 06 Octubre 2013

Un any més arriba la proposta de viatge de l’APGCC per conèixer de més a prop com es gestiona la cultura des d’altres ciutats d’Europa. En aquesta ocasió us proposem una escapada d’un cap de setmana per conèixer els equipaments i els projectes culturals més emblemàtics de Perpinyà.


Perpinyà, és una ciutat encara desconeguda, amb una identitat rica i complexa, resultat d’influències múltiples i d’un passat prestigiós. Es tracta d’una ciutat que compta amb un ampli patrimoni i amb una xarxa d’equipaments culturals diversificada que la converteixen en una ciutat viva i dinàmica.


Es preveu visitar  el Teatre de l'Arxipèlag, la Sala Médiador, la Casa Musicale, Institut Jean Vigo, entre altres projectes. La proposta pretén al mateix temps, oferir un punt de trobada per fomentar l’intercanvi d’experiències i incentivar la col.laboració entre gestors culturals d’ambdós territoris.  


Per a més informació sobre les visites, els preus i les condicions de les reserves consulteu el programa o bé, contacteu amb la secretaria tècnica de l'APGCC a apgcc@gestorcultural.org / t. 93 402 28 27

Arxiu adjunt:Programa

Lloc: Perpinyà

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte