Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

SEP

26

Com gestionar un projecte educatiu d'un equipament cultural? Places Exhaurides!

FORMACIÓ     [APGCC] 26 Setembre 2013 al 27 Setembre 2013

Amb Anna Guarro, Maria Alcover, Tere Almar, Ester Bonal, Cristina Navarro, Roser SanJuan, Vanessa Ivarz, Assumpció Malagarriga i Gemma Canadell.

Les places del curs s'han exhaurit. Si esteu interessats a formar part de la llista d'espera si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres al 93. 402 28 27 o a apgcc@gestorcultural.org 


Aquest curs, organitzat per l’APGCC i el Museu Picasso, té per objectiu oferir una introducció als elements que configuren la gestió d’un projecte educatiu proporcionant un perspectiva general sobre la metodologia, els factors clau i els recursos que cal tenir en compte en la creació i la posada en funcionament d’aquest tipus de projectes.


El curs, de caràcter eminentment pràctic, combinarà l’exposició de les bases conceptuals que defineixen el funcionament i la gestió dels projectes educatius amb l’exposició de casos pràctics. A partir del recorregut i l’anàlisi dels casos pràctics es traçaran les pautes i es definiran els aspectes generals que cal considerar a l’hora de desenvolupar un servei educatiu des d’un equipament cultural.


Consulteu el programa actualitzat aquí.
Adreçat a: professionals de la gestió cultural de qualsevol àmbit o especialitat de la gestió cultural o a altres professionals del sector cultural interessats en adquirir coneixements genèrics sobre la gestió de projectes educatius.


Inscripcions: cal omplir el formulari en línea. El termini d'inscripció finalitza el dimecres 25 de setembre. L'APGCC es reserva el dret d'anul.lar el curs si no hi ha un mínim de 20 persones inscrites.


 

Organitza:

Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya i el Museu Picasso

Arxiu adjunt:Programa

Horari: 16 a 20h

Lloc: Museu Picasso

Preu socis: 35 €

Preu no socis: 65 €

Descomptes: per a estudiants de gestió cultural. Membres d'organitzacions, associacions, institucions o empreses del sector cultural. Per accedir a aquest descompte és necessari que un mínim de dues persones de la mateixa organització s'inscriguin al curs i acreditar la pertinença a l'organització ja sigui com a socis o com a treballadors d'aquesta 45 €

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Maig 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte