Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

DES

03

Com preservar la dimensió cultural de l'espectacle en viu? - Descompte per a socis de l'APGCC

JORNADA 03 Desembre 2013

Reptes i models de compartir recursos i finançament

El proper 3 de desembre tindrà lloc a l’Arts Santa Mònica la jornada ‘Com preservar la dimensió cultural de l’espectacle en viu? Reptes i models de compartir recursos i finançament’, organitzada per la Universitat de Barcelona, el Mercat de les Flors i la Fira de Tàrrega.


El programa pretén reflexionar sobre el sentit dels projectes que impulsen els equipaments culturals i analitzar els models de com fer-ho. La jornada parteix de les conseqüències de l’actual context de crisi econòmica a l’espectacle en viu, que no afecta només a la reducció dels recursos sinó també a la legitimitat social i al qüestionament de què, com, per a qui i perquè fem les coses.


En aquest context, preservar la dimensió cultural dels projectes escènics i musicals és essencial, fent compatible la missió artística i la missió social a partir dels recursos disponibles i la capacitat de multiplicar sinergies, sobretot pel que fa a les formes de compartir recursos i a la cerca de noves formes de finançament. Es tracta d'oferir un espai per al debat i per compartir i conceptualitzar projectes que es puguin legitimar artísticament i social, i reflexionar sobre els reptes i models a l’hora de tirar endavant un projecte.


El programa consta de tres taules rodones sobre la tensió entre el compromís artístic i la sensibilitat social, la sostenibilitat i finançament de projectes participatius i la cooperació per fer sostenible un espectacle en viu. 


Preus: 90 euros. 50% de descompte per als socis de l'APGCC.

Organitza:

Universitat de Barcelona, Mercat de les Flors i Fira de Tàrrega

Horari: 3 de desembre, de 9:30 a 18h

Lloc: Arts Santa Mònica. Rambla, 7, Barcelona

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte