Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

SEP

18

Mercat de Música Viva de Vic-Descomptes per als socis de l'APGCC

FIRA 18 Setembre 2014 al 21 Setembre 2014

Del 18 al 21 de setembre tindrà lloc la 26è edició del Mercat de Música Viva de Vic, un punt de trobada professional que reuneix tots els sectors de la indústria musical des del 1989. El mercat atrau cada any agents d’arreu del món de tot els àmbits de la música per tal de conèixer noves propostes, assistir a fòrums, intercanviar coneixements i experiències i comprar i vendre música.


Els objectius del Mercat de Música Viva de Vic són propiciar la compra i la venda de produccions musicals, dinamitzar la indústria musical, exportar talent musical del país i donar resposta a les necessitats de programadors.


L'edició d'enguany ofereix prop de seixanta concerts, dels quals una vintena són estrenes oficials de nous treballs discrogràfics. Pel què fa als estils musicals s'augmentarà la presència del jazz i al word músic per equilibrar l'oferta d'estils i gèneres del Mercat.  Com a novetat de la 26ena edició, just al costat del pavelló comercial, s'instal.larà la Fira Music, un espai destinat a la compra i venda d'instruments nous i de segona mà.


Com és habitual el programa del MMVV inclourà trobades professionals com el MVLab en què hi participaran programadors, institucions, festivals i emreses, entre d'altres entitats i mitjançant les quals s'intentarà potenciar la contractació.


El programa es divideix entre l’apartat professional MVLab i el festival, que enguany s’inaugurarà amb sis concerts gratuïts per celebrar els 25 anys de l’esdeveniment.


Gràcies a un conveni signat per MMVV i l'APGCC, els socis podran gaudir d'un 50% de descompte en el preu de les acreditacions professionals. Per a disposar del codi d'identificació com a membres de l'APCCC, escriviu a apgcc@gestorcultural.org 


 

Organitza:

MMVV

Lloc: Vic

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Agost 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte