Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

JUL

17

Presentació de l'Observatori Cultural de Gènere

PRESENTACIÓ 17 Juliol 2013

El 17 de juliol a les 19h es presenta al CCCB l’Observatori Cultural de Gènere, una plataforma en què col·laboren dones de la cultura catalana d’orientació feminista i que defenses un panorama cultural més paritari i més democràtic. Entre els seus objectius està denunciar la minsa presència de les dones a la cultura i a llocs de responsabilitat i analitzar les causes d’aquesta desigualtat, així com promoure el debat públic entorn la desigualtat.


A l’acte es presentarà també el seu primer informe, Tenen veu les dones al periodisme d’opinió?, elaborat amb l’Associació de Dones Periodistes (ADPC), en què es mostra la insuficient representativitat de les dones a la premsa escrita, la ràdio i la televisió d’àmbit català.


La presentació comptarà amb la participació de Mª Àngels Cabré, directora de l’Observatori Cultural de Gènere; Montserrat Gatell, presidenta de l’Institut Català de les Dones; Carolina Barber, presidenta de l’ADPC; i les periodistes Patrícia Gabancho i Eva Peruga, defensra de la igualtat a El Periódico de Catalunya.

Horari: 17 de juliol a les 19h.

Lloc: CCCB (Montalegre, 5, Barcelona). 1r pis, Aula 1.

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte