Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

JUL

08

El públic: música i comunitat

JORNADES 08 Juliol 2013 al 10 Juliol 2013

La Red de Organizadores de Conciertos Educativos organitza els propers 8, 9 i 10 de juliol les jornades ‘El públic: música i comunitat’ a l’Auditori de Barcelona i al Palau de la Música. Les jornades parteixen de la creixent importància que estan adquirint els dissenys dels concerts i les accions educatives a l'hora de confeccionar les programacions musicals dels auditoris, orquestres,etc. i proposen reflexionar sobre diferents aspectes que configuren la relació entre les accions educatives i els seus destinataris.


En una societat en constant transformació, els principals destinataris d’aquestes accions educatives, els joves, són els més immersos en nous hàbits i llenguatges. Educadors, programadors, comunicadors, empreses de l’espectacle i institucions públiques han d’afrontar nombrosos interrogants que tenen gran influència en els processos de creació i estratègies de gestió i comunicació. Les jornades pretenen reflexionar sobre el principal d’aquests interrogants: qui és el públic? Durant aquestes jornades, es reflexionarà sobre la comunitat que som, una comunitat que canvia més ràpidament del que sembla que podem assimilar quant a l'essència, llenguatges i sintaxis comunicatives, entre altres qüestions.

Organitza:

Red de Organizadores de Conciertos Educativos

Arxiu adjunt:

Horari: Del 8 al 10 de juliol.

Lloc: L'Auditori i Palau de la Música.

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte