Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

JUL

02

Centres d'art, cultura i societat. Mites i certeses

JORNADES 02 Juliol 2013 al 13 Juliol 2013

Tres converses i un fòrum

Els propers 2, 3, 4 i 7 de juliol tindran lloc a Tarragona les jornades ‘Centres d’art, cultura i societat. Mites i certeses’, organitzades pel Centre d’Art Tarragona i Indigestió. L’objectiu de les jornades és aprofundir en el paper dels centres d’art en la societat, tant des del debat teòric com des de la mirada sobre experiències artístiques específiques i la seva repercussió en persones i comunitats concretes.


Per als dies 2, 3 i 4 de juliol, el programa proposa sessions de treball al voltant de les relacions entre els centres d’art i el seu context artístic, institucional i ciutadà, tot combinant l’emmarcament teòric amb l’experiència dels participants. Pel que fa al fòrum del dia 13, la trobada serà més oberta i persones amb diferents perfils podran exposar les seves idees sobre els temes tractats.


Els ponents que lideraran les converses seran Lluc Mayol, sobre la relació amb la ciutadania; Jorge Luis Marzo, sobre la relació amb els artistes; i Ruben Martínez, sobre la relació amb l’entorn institucional. Al fòrum del darrer dia s’hi afegiran Aida Sánchez de Serdio, Berta Sureda, Nei Torrell i Francesc Vidal, entre d’altres.


Les jornades són gratuïtes i obertes al públic, però requereixen inscripció prèvia.

Organitza:

Centre d'Art Tarragona i Jordi Oliveras (Indigestió)

Arxiu adjunt:

Horari: De 17 a 20h. Dissabte 13, de 12 a 14h.

Lloc: Torre de l'Antiga Audiència (Plaça del Pallol, 3) i Torre del Pretori (Plaça del Rei). Tarragona.

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte