Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

SEP

27

Entre la tecnologia i el cafè - Descompte per als socis de l'APGCC

JORNADA 27 Setembre 2013

Una anàlisi crítica dels models de gestió d'audiències

El proper 27 de setembre tindrà lloc a la Universitat de Barcelona la jornada ‘Entre la tecnologia i el cafè. Una anàlisi crítica dels models de gestió d’audiències’. El programa parteix de la necessitat creixent de conèixer i interactuar amb els públics, una necessitat que està impulsant cada cop més a moltes organitzacions a incorporar metodologies de màrqueting relacional i a cercar serveis i tecnologies que ho permetin.


La jornada vol ser un espai per al debat conceptual, metodològic i tecnològic sobre les audiències dels equipaments culturals, el grau de coneixement que en tenen els responsables de les organitzacions, les metodologies relacionals i les aplicacions tecnològiques disponibles al mercat. L’objectiu és ajudar els responsables dels equipaments culturals a desenvolupar estratègies per conèixer les audiències de les activitats culturals que ofereixen i aconseguir resposta per part dels públics objectiu.


Models transaccionals i relacionals en la gestió de públics en l’àmbit del patrimoni, la incorporació de tecnologies de ticketing i CRM als teatres catalans, i els clubs de cultura i portals d’oci i oportunitats són alguns dels temes que es tractaran durant la jornada.


Preus: 90 euros. 50% de descompte per als socis de l'APGCC, si s'hi inscriuen abans del 16 de setembre.

Organitza:

Programa de Gestió Cultural de la Universitat de Barcelona

Horari: De 9 a 18h

Lloc: Aula Magna de la Facultat de Geografia i Història. Montalegre 6, 4a planta, Barcelona.

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte