Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

JUN

12

Jornada d'inauguració de Creamedia

JORNADA 12 Juny 2013

El proper 12 de juny tindrà lloc la inauguració de la nova edició de Creamedia, programa de Barcelona Activa de suport a la creació d’empreses en l’àmbit de les indústries creatives. Amb la col·laboració del Mercat de les Flors i del Servei de Desenvolupament Empresarial del Departament de Cultura, aquesta nova edició està enfocada a projectes empresarials vinculats amb les arts escèniques i la dansa.


L’acte d’inauguració inclourà la presentació dels continguts del programa i la conferència ‘Noves oportunitats i models de negocis en l’àmbit de les arts escèniques’, amb l’expert en cultura i innovació Roberto Gómez de la Iglesia.


El programa Creamedia es desenvolupa a través d’activitats de formació, tutorització, mentoring, relació amb els principals agents del sector i coneixement d’emprenedors d’èxit. Està adreçat a persones amb un projecte empresarial o amb empreses constituïdes interessades en analitzar nous models de negoci. Els projectes a què dóna suport han de posar l’èmfasi en l’accés dels públics a les arts escèniques, la distribució i difusió dels seus espectacles i el model de negoci en un entorn digital. 

Horari: 12 de juny, de 17 a 18:30h

Lloc: Mercat de les Flors

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte